Sommerfestival

Årets højdepunkt er Areopagos' Sommerfestival, som finder sted hvert år i juni eller juli. Hvert andet år er det i Danmark og hvert andet år i Norge. 

Areopagos arrangerer mange forskellige begivenheder i løbet af året, men årets største begivenhed er helt klart Sommerfestivalen. Den bliver afholdt hvert år, skiftevis i Danmark og i Norge, og byder på 3-4 dage fyldt med masser af berigende oplevelser. 

Vi byder blandt andet på spændende foredrag, en bred vifte af workshops, kunst, koncerter, besøg fra Kina og kinesiske musikere, festgudstjeneste, underholdning, masser af hygge og dejlig mad. 

I 2015 foregik festivalen i Haslev i Danmark, hvor temaet var "Mærk livet!" Her mødtes 160 mennesker og havde nogle dejlige dage sammen, hvor vi blandt andet hørte foredrag med Peter Halldorf og Mark Scandrette. 

Næste år foregår festivalen på Klækken Hotell, som ligger cirka en times kørsel fra Oslo. Datoerne er ikke fastlagt endnu, men den norske Sommerfestival plejer at ligge i løbet af de første dage af juli. 

Man behøver ikke at være medlem for at tage med på Areopagos' Sommerfestival. Man er meget velkommen, også hvis man bare er nysgerrig! 

Velkommen til! 

Her kan du læse en lidt længere beskrivelse af 2015-festivalen. 

Sæt kryds i kalenderen den 30. juni-3. juli 2016, hvor du kan komme med til Areopagos' Sommerfestival på et spa-hotel cirka 1½ time fra Oslo

Det sker

30. april
København
03. maj
Bethlehemskirken
04. maj
Bethlehemskirkens menighedshus og Sankt Birgitta Kloster, Maribo
06. maj
Møllevang´s Church Parish Hall
07. maj
Gram Castle
07. maj
Aalborg
12. maj
Ådalen Retræte, Randers
15. maj
København

 

 

 

 

Bottom