Bliv kulturvolontør i Kunming

Brænder du for kunst, sprog eller diakoni? Så er det måske noget for dig at blive volontør på TCG Nordica i Kunming!

TCG Nordica er en café og et anerkendt kulturcenter, hvor kinesisk og vestlig kultur mødes. Centret ligger i millionbyen Kunming i det sydlige Kina. 

På caféen arrangeres koncerter, forestillinger, udstillinger, film- og litteraturaftener. Det er et sted, hvor mennesker mødes og bliver udfordret til refleksion over livs- og menneskesyn udtrykt gennem forskellige former for kunst.

TCG Nordica har skandinaviske volontører, og Areopagos udsender årligt 2 volontører til centret. Som volontør hos TCG Nordica kan man vælge mellem tre forskellige volontør-spor:

Et kunst/kultur-spor
Et sprogspor
Et diakonispor  

Du er:

  • interesseret i kunst, sprog eller diakoni (læs ovenstående beskrivelser)
  • kirkeligt engageret
  • social og selvstændig
  • mellem 19 og 23 år

Dette volontørjob passer perfekt til dig, der ønsker at få erfaring inden for kultur- og religionsmøde i tværkulturelle omgivelser! 

Areopagos dækker flybillet, visum, logi, samt rejseudgifter i forbindelse med opstartskursus. Du betaler vaccinationer, kost og udgifter til fritidsaktiviteter og eventuelle andre rejser. Vores erfaring er, at man har brug for omkring 25.000 kr. til dækning af egne udgifter.

Opholdet varer cirka 10 måneder, og inden afrejse er der optagelseskursus i en weekend.

Ansøgningsfrist: Lige nu har vi udsendt volontører til Kunming, men til foråret 2020 starter vi en ny ansøgningsproces med udrejse sommeren 2020. 

 

Gammel kinesisk mann sitter på stol foran "Apollo"-reklame med bilde av ung kvinne.

Foto: Privat

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Areopagos' projektleder Dorthe Davidsen Langås på ddl@areopagos.dk eller på 30 27 50 37.

Du er også velkommen til at kontakte vores tidligere danske TCG Nordica-volontør Emma Kastberg. Du kan fange hende på emmakastberg97@gmail.com

Du kan også læse mere om TCG Nordica her! 

Herunder er et par vigtige dokumenter, hvis du ønsker at søge volontørjobbet. Referenceskemaet bedes du få en person, som kender dig godt fra en relevant sammenhæng, til at udfylde og indsende til os. 

Bottom