Hvor er det?

Festivalen bliver holdt på Galleri Emmaus i Haslev på Sjælland. 

Årets Areopagos-festival finder sted på Galleri Emmaus, som ligger i naturskønne omgivelser i Haslev.

Galleri Emmaus er en tidligere højskole, som nu fungerer som kursuscenter og galleri for kristen kunst. Så der er smukke omgivelser både udendørs og indendørs, hvor man kan gå på opdagelse i en skøn have og i de spændende kunstværker rundt omkring i bygningen. 

OVERNATNING:

Overnatning foregår på enkelt- eller dobbeltværelse med mulighed for at vælge et værelse med eget badeværelse eller badeværelse på gangen. Prisen er inkl. sengetøj og håndklæde. 

Det er også muligt at overnatte på sovesal i et klasseværelse (medbring eget soveudstyr) - eller at medbringe eget telt eller campingvogn og overnatte i haven ved Galleri Emmaus. 
Du kan læse mere om priser for de forskellige typer værelser her. 

TRANSPORT: 

Haslev ligger centralt på Sjælland med kun en lille time til både København og Storebæltsbroen, så det er nemt at komme dertil både med bil og tog.

Hvis du kommer via Københavns Hovedbanegård, kan du tage et s-tog til Køge og derfra skifte til et regionaltog til Haslev. Fra Haslev Station er der kun en 10-minutters gåtur til Galleri Emmaus. Du kan finde hele rejsen - også et kort over den sidste lille gåtur - på Rejseplanen.dk, hvis du indtaster nedenstående adresse som ankomststed.  

Hvis du (måske især vores norske gæster) har problemer med at finde frem til Galleri Emmaus, er du velkommen til at kontakte Inga Provstgaard Mogensen på ipm@areopagos.dk eller mobil + 45 28633917. 

HJEMTRANSPORT TIL KØBENHAVN:
Søndag eftermiddag har vi arrangeret bustransport for festivalgæster, som skal til færgen eller lufthavnen. Bussen afgår fra Galleri Emmaus efter gudstjenesten kl. 15.00 og koster 125 kr. pr. person. Husk at tilmelde dig bussen, når du tilmelder dig festivalen og krydse af, om du ønsker at komme til Oslo-færgen eller lufthavnen. 

God tur! 

Malerier som henger på en vegg i en gang i Galleri Emmaus i Danmark.

Festival-adresse:
Galleri Emmaus
Højskolevej 9
4690 Haslev
Tlf. 54 43 54 33

Bottom