De medvirker på festivalen

Der kommer mange interessante foredragsholdere på årets Areopagos-festival

Der bliver mulighed for at få masser af spændende input, hvis man tager med på årets Areopagos-festival! 

Vi får nemlig besøg af en lang række interessante gæster fra både Danmark, Norge og USA: 

Festivalens hovedtaler bliver Per Arne Dahl, som er tidligere norsk biskop. Han har også skrevet flere bøger, og mange danskere stiftede bekendtskab med ham ved Danske Kirkedage i Aalborg i 2013. På festivalen vil han medvirke to gange med foredragene "Gør som Gud - bliv menneske" og "Gør som Gud - bliv medmenneske". 

Vi får også besøg af Brendan Pelphrey, som er amerikansk, ortodoks præst, som også har erfaring fra Tao Fong Shan i Hong Kong. Udover at give et foredrag vil han også medvirke i et talkshow sammen med Ole Skjerbæk Madsen og Stian Kilde Aarebrot, hvor de taler om menneskets proces med at "blive sig selv". 

Vi får også mulighed for at møde 5 spændende personer fra hver sin religion til et talkshow om dét at være menneske. Det bliver med Özlem Cekic (muslim), Leif Asmark (Hare Krishna), Tenzin Drolkar (buddhist), Niels Nymann Eriksen (kristen) og Lene Højholt (kristen).  

Med andre ord kommer der masser af interessante personer, som vil hjælpe os med at sætte fokus på, hvad det vil sige at "blive menneske".
***

Fotos: 
Per Arne Dahl - Berit Roald 
Brendan Pelphrey - Laura Marcus Green
Özlem Cekic - Vita Korsgaard. 

Bottom