Vil du møde kinesere i Danmark?

Det er umuligt at fortælle om Areopagos uden også at tale om Kina. Det fascinerende land i Øst er det historiske udgangspunkt for Areopagos, og landet og befolkningen har stadig stor betydning for vores arbejde

Men Kina er nu også kommet til Danmark: I dag bor der over 10.000 kinesere i Danmark. Areopagos har sammen med kinesiske kristne et arbejde blandt disse kinesere, og vi ønsker, at dette skal blive et ægte dialogprojekt med deltagelse af både danskere og kinesere. 

Er du interesseret i Kina og kinesere? Så har vi brug for dig i arbejdet!

Du kan:

  • Blive del af en arbejdsgruppe, som arbejder med at udvikle arbejdet blandt kinesere i Danmark
  • Deltage i Heart-Bridge-aftener. Den dansk-kinesiske venskabsforening arbejder for at bygge venskaber mellem danskere og kinesere og lære herboende kinesere om Danmark. Heart-Bridge arrangerer uformelle samvær mellem kinesere og danskere i København, Aarhus, Kolding og Odense. Du kan læse mere her på engelsk!
    Eller her på dansk! 
  • Invitere kinesere hjem til dig selv på et uformelt besøg. Mange kinesere bor i Danmark i årevis uden at komme på besøg i et dansk hjem. Det vil vi gerne ændre på!
  • Tage med på en grupperejse til Kina, som vi arrangerer med jævne mellemrum 
  • Kontakte projektkoordinator Inga Provstgaard Mogensen på ipm@areopagos.dk eller 28 63 39 17 for at få uddybet ovenstående muligheder.

Bottom