Brænder du for religionsdialog?

Et af Areopagos’ vigtige arbejdsområder er religionsdialog. Vi tror nemlig på, at dialog forandrer liv, og vi vil gerne være med til at forandre liv ved at samtale om tro

Vi tror, at vi gennem dialogen lærer værdifuldt nyt om andres og egen tro, og vi vil gerne arbejde for at skabe mødesteder for dialog, refleksion og forståelse.

Hvis dialog også er vigtigt for dig, så er du meget velkommen til at engagere dig i Areopagos’ dialogarbejde!

Du kan:

  • Blive frivillig medarbejder på nyåndelige messer. Areopagos deltager i flere nyåndelige messer rundt omkring i landet. Den største messe, ”Mystikkens Univers”, finder sted i København den første weekend i november. Der er altid brug for frivillige medarbejdere på messerne. Kontakt projektleder Thomas Frovin på tf@areopagos.dk for at høre mere. 
  • Deltage i dialogmøder, som Areopagos er med til at arrangere. Følg med i begivenhederne på areopagos.dk, Facebook eller tilmeld dig Areopagos’ nyhedsmail, A-posten, ved at sende en mail til info@areopagos.dk.
  • Deltage i debatten på kristendom.dk og religion.dk, som Areopagos varetager. Her er rig mulighed for at debattere og blive klogere på din egen og andres tro.
  • Kontakte landsleder Lars Mollerup-Degn for at høre mere om dine muligheder for at arbejde med dialog. Han kan kontaktes på lmd@areopagos.dk eller 20 14 03 78. 

Bottom