Aktuelt

Mangler du læsestof til sommerferien? Så kan du læse det spritnye nummer af Areopagos' magasin "Tørst"! 

Den 13. september kan du deltage i et spændende kursus om "Christfulness og heling af hjerter" i Fjerritslev

I slutningen af november kan du deltage i årets Emmaus-møde. Temaet er "Det længselsfulde menneske", og weekenden byder på masser af spændende input.

Areopagos Danmark indkalder hermed alle medlemmer til ekstraordinært medlemsmøde lørdag d. 15. november 2014 kl. 11-16 i Helligaandshuset, Valkendorfsgade 23 i København. Mødet skal tage stilling til forslag fra landsudvalget om organisatorisk at fusionere foreningerne Areopagos Danmark og projektet I Mesterens Lys.

Et af Areopagos’ vigtige arbejdsområder er religionsdialog. Vi tror nemlig på, at dialog forandrer liv, og vi vil gerne være med til at forandre liv ved at samtale om tro

Det er umuligt at fortælle om Areopagos uden også at tale om Kina. Det fascinerende land i Øst er det historiske udgangspunkt for Areopagos, og landet og befolkningen har stadig stor betydning for vores arbejde

I august flyttede de to unge danskere Heidi og Steffen Koldtoft Engedal til Hong Kong, hvor de skal være volontører for Areopagos i det kommende år. Her kan du læse deres beretning om den første tid. 

En sommer er ikke en rigtig sommer uden Areopagos' Sommerfestival! Og i 2015 kan du komme med til Sommerfestival i Haslev sammen med bl.a. Mark Scandrette og Peter Halldorf! 

Her kan du se en kort video-julehilsen fra I Mesterens Lys. Missionspræst Ole Skjerbæk Madsen fortæller blandt andet om fusionen med Areopagos. 

Så er der kommet en ny udgave af Areopagos' gratis-magasin, Tørst! 

Portrett av Anna og Karl Ludvig Reichelt tatt i Kina.

Den 3. oktober kan du igen komme med til et spændende seminar om Areopagos' historie, som startede i Kina helt tilbage i 1920'erne. 

Tag med på en i alt 28 dage lang retræte på Sostrup Kloster om Johannesevangeliets trosvej 

På lørdag kan du komme med til Areopagos' årsmøde i Aarhus. Vi får bl.a. besøg af religionsforsker Jørn Borup, som vil fortælle om Østlig spiritualitet i Vesten 

Sæt kryds i kalenderen den 30. juni-3. juli 2016, hvor du kan komme med til Areopagos' Sommerfestival på et spa-hotel cirka 1½ time fra Oslo

Lørdag den 16. september kan du komme med på sensommer-pilgrimsvandring fra Klampenborg til Lyngby 

Lørdag den 26. april var der medlemsmøde i Areopagos. Det blev en fin dag med besøg fra Japan og gode drøftelser af Areopagos' arbejde. 

Til sommer afholder Areopagos traditionen tro Sommerstævne. Denne gang bliver det den 3.-6. juli i Norge under temaet "Stilhed & støj - meditation mellem yderpunkter".

Fredag den 11. april holder Areopagos kombineret fødselsdags- og jubilæumsreception for landsleder Lars Mollerup-Degn. 

Hvis du er i Aarhus lørdag den 26. april, kan du komme med til årsmøde i Areopagos' medlemsforening.

I starten af juli afholdt Areopagos traditionen tro sit årlige Sommerstævne. Det blev 4 fine dage i Norge! 

Bottom