Messer

I Mesterens Lys har gennem mange år deltaget på alternativmesser, hvor vi tilbyder samtaler og forbøn til messegæsterne - og afholder gudstjenester og foredrag.

Rigtig mange danskere interesserer sig for det alternative univers. Nogle går på aftenskole, søger på nettet eller læser magasiner omkring de alternative ting, og hvert år besøger tusindvis af danskere de forskellige alternativmesser rundt omkring i Danmark.

På alternativmesserne er der masser af muligheder og bud på forskellige livstolkninger. Det er muligt at få en håndlæsning, få taget et aurabillede eller at købe en shamansk tromme eller en magisk sten.

Alternativmesserne fungerer som en slags tidens torv, hvor tusindvis af mennesker, der er optaget af åndelighed og selvudvikling, mødes. Her møder vi nye former for religiøsitet og åndelige praksisser, som mange mennesker tiltrækkes af.

Det, at forstå tiden, vi lever i, er en forudsætning for at kunne vide, hvordan vi kan møde mennesker på en relevant måde. Denne indsigt og forståelse kan vi blandt andet tilegne os ved at være i samtale og dialog med mennesker. Derfor ønsker Areopagos at være synlig i de arenaer, hvor folk mødes. Vi vil gerne være kirke på alternativmesserne ved at tilbyde kirkelige praksisser såsom samtale, forbøn og velsignelse.

I mødet med mennesker på alternativmesserne ser vi, at der er mange, som er optaget af åndelige spørgsmål, og som leder efter mening og indhold i livet. Derfor glæder vi os over at være med på messerne og komme med vores input til menneskers søgen.  

Læs en artikel om årets forårsmesser her!

Og her kan du læse en artikel om Mystikkens Univers! 

Bottom