Må Herren velsigne og forbavse dig!

Så er der endnu et nyhedsbrev parat. 

Et december julebrev fra "I Mesterens Lys" må helt naturligt også indeholde et juleønske for enhver, som læser dette brev! 

Overskriften formulerer mit juleønske for dig og dine, hvad enten du er med i en stor julefamiliefest, eller du sidder alene hjemme i Herrens nærvær! Oprindeligt var det Højskoleforstander Knud Hansen fra Askov Højskole, som yndede at bruge denne hilsen, når han tog afsked med gæster og højskoleelever: ”Må Herren velsigne dig og forbavse dig!” 

Julen er fyldt med traditioner og tilmed en del meget fastlåste traditioner. ”Rør blot ikke ved min gamle jul,” synger vi i ”Sikken voldsom trængsel og alarm”. Måske har vi brug for at lade os velsigne og forbavse!

Må du denne jul være åben for, at vores Mester Jesus Kristus forbavser os – med sit nærvær i en særlig mærkbar form! Må du pludselig få øje for storheden i et lille barn i en krybbe! Tænk at Gud lod sig føde i Jesus i en primitiv stald med al det snavs, som sådan et sted kan udvise! Han gjorde det, fordi han kommer ned til os – uanset hvilke vilkår og omstændigheder, vi lever under! Vi skal ikke okse os opad for at behage Gud! Gud elsker os betingelsesløst og møder os, hvor vi er i vort liv og med den bagage, vi nu engang har!

Glædelig jul til jer alle!

Du kan læse mere ved at downloade nyhedsbrevet i sin helhed her, og også finde kalenderen med bedeemner for december og januar måned.

Bottom