Godt nytår!

Så er vi gået ind i 2018!

En hjertelig tak til jer alle for godt fællesskab og alt, hvad vi har delt med hinanden i det år, som er gået. 

Det har været en stor velsignelse for mig personligt at træde til som Missionspræst i I Mesterens Lys, efter at Ole Skjerbæk Madsen er stoppet og rejst til Hong Kong, og jeg ser med stor glæde og forventning frem til, hvad 2018 vil bringe, og hvad Gud vil gøre.

Det nye år ligger foran os som et endnu næsten ubeskrevet blad. Hver dag kommer til os som en gave, som en åben dør og en invitation fra Gud til at lade hans liv og nærvær fylde vore tanker og gøremål. En invitation til et rigere og dybere liv i ham. Nytåret kan være en god anledning til at minde hinanden om, at Guds nåde er ny hver morgen. Den slipper aldrig op, der er ingen mangel hos Gud, der er altid overflod. Vi kan overgive vores gamle bagage og stivnede tankemønstre til ham og altid få en ny begyndelse i vished om, at han vil tilgive os og forny os indefra og ud.

I Kristus er det gamle forbi, og noget nyt er blevet til. Hans kærlighed er større, stærkere og vildere, end vi kan udtrykke eller forstå; men vi kan hver dag - og lige nu - tage et par dybe vejrtrækninger, åbne hjertet og tage imod hans kærlighed og fred.  Må Guds fred, som overgår al forstand, bevare vore hjerter og tanker i Kristus Jesus.

Også i det år, vi er gået ind i.

Kærlig hilsen
missionspræst Torsten Borbye Nielsen

Bottom