Bliv lyttet til

Du har mulighed for at opleve at blive lyttet til - gratis - flere forskellige steder. 

"

”At være en god lytter er en nådegave, en gave, som man må praktisere uden ophør. Det er måske den gave, som har den største helbredende virkning. God lytning tilbyder et trygt rum at tale i, dømmer ikke og giver ikke ’gode råd’ , men accepterer den anden, som han/hun er, uden ønske om at forandre ham/hende. God lytning tilbyder støtte på et plan, der er dybere end ord.”  

Citat Gerard W. Hughes

"

Den Lyttende Kirke ønsker at give dig mulighed for at tale, opleve at blive hørt - og måske derved opleve lindring.

Det er en mulighed for at lytte til dig selv. Måske vil du overraskes af, hvad der ligger dig på hjerte, og hvad der ligger lidt længere nede, når du ikke bliver afbrudt eller ledt i en bestemt retning. Du styrer retningen. Vi lytter uden at afbryde. Vi lytter opmærksomt med fokus på dig. Vi lytter i visheden om, at Gud lytter med – er med - og ønsker at lytte til dig. Det er en mulighed for dig, for at reflektere over noget og komme til større klarhed. Noget, der fylder i dig – men som du ikke har fået sat så mange ord på endnu.

Indimellem reflekterer vi DINE ord tilbage, så du lytter til dem én gang til. Når du er færdig, vil vi give dig et resumé af, hvad du har sagt, med DINE ord.

Herefter stiller vi dig 3 spørgsmål, som kan være en hjælp til at fokusere på hjertet i det, du har sagt, inspirere dig til at overveje, om der er noget, du kan gøre og hjælpe dig til at runde af, før du går videre.

Hvis du ønsker det, kan vi afslutte med at bede Guds helende nærvær ind over det, du talte om.

”At lytte er den fornemmeste form for gæstfrihed.....Gæstfrihed er ikke at forandre mennesker, men at tilbyde dem rum, hvor forandring kan finde sted."     Citat: Henry Nouwen

 

Vi tilbyder for tiden lytning:

  • på den månedlige aftengudstjeneste #aabenhimmel, som et af aftenens mange fine tilbud.
  • på alternativmessen "Mystikkens Univers" i København på stand 26: "Areopagos-torvet" og på Krop-Sind-Ånd messen i Brøndbyhallen. 
  • på den årlige Sommeroase, som bliver afholdt i Horsens i uge 29

Bottom