Bog og dvd om Bøn i Bevægelse

Areopagos har netop udgivet en ny bog og dvd om Bøn i Bevægelse, hvor du kan læse baggrunden for trospraksissen og prøve konkrete bønner

Bøn i Bevægelse er en meditationspraksis, som hjælper dig til at lade Gud puste nyt liv i dig og give dig fred. Gennem rolige bevægelser viser den dig, hvordan kroppen kan hjælpe dig med at falde til ro og lede dig ind i bønnens landskab.

Og nu har Areopagos udgivet en ny bog om Bøn i Bevægelse. I bogen vil du få et indblik i det fascinerende samspil mellem krop, sjæl og ånd gennem konkrete bønner, teori og personlig refleksion.

Med udgangspunkt i Paulus' bønner i Efeserbrevet inviteres du ind i rolige bevægelser og positioner, hvorigennem du kan samle dig om Gud, åbne dig for ham og hvile i hans nærvær.

Forfatteren, Øyvind Borgsø, begyndte at dyrke kampsport som 13-årig og studerede senere kinesisk bevægelsestræning, inden han som 32-årig fik et møde med Jesus. Det ledte ham til udforskning af kristen trospraksis og til studier i, hvordan neurologi, psykosomatik og fysioterapi kunne berige denne. Han er én af pionérerne inden for dette felt, og denne bog præsenterer nogle af de skatte, han har fundet frem til. Bogen er konkret og let at gå til. 

Bøn i Bevægelse er solidt forankret i kirkens rødder. Bønnerne kan bedes alene eller sammen med andre og vises i praksis på en dvd, der følger med bogen.

Du kan læse et uddrag af - og købe - bogen her! 

Bottom