"Fik en personlig relation til Jesus"

I den første weekend i februar havde I Mesterens Lys og Areopagos en dejlig weekend på Krop-Sind-Ånd-messe på Frederiksberg

I sidste weekend strømmede åndeligt nysgerrige til Falkoner Centret på Frederiksberg, hvor Krop-Sind-Ånd-messen fandt sted. Og traditionen tro deltog I Mesterens Lys også på messen med en stand, hvor der blev tilbudt forbøn, samtaler, meditationer, foredrag og varm kaffe. 

I alt benyttede mindst 650 mennesker sig af I Mesterens Lys’ tilbud i løbet af weekenden, og der blev bedt for cirka 350 gæster.
  ”Vi havde mange gode samtaler både med messegæster og med de andre udstillere,” fortæller missionspræst Ole Skjerbæk Madsen.
  ”Faktisk var der flere af de andre udstillere til forbøn hos os, end der plejer at være. Der var måske 30-35 i alt, og vi er meget taknemlige for, at de andre udstillere kender os og gør brug af vores tilbud. Der var også en af udstillerne, som har haft et energetisk gudsbegreb, som var til forbøn hos os, og hun fortalte, at hun fik en vision af Jesus som person gennem forbønnen.”

Seje medarbejdere
Der var flere besøgende på messen, end der var sidste år, og det kunne også mærkes hos I Mesterens Lys. Lige fra starten fredag morgen var der godt gang i IML’s stand, så der var brug for de mange frivillige medarbejdere. ”Vi havde måske 25 frivillige IML-medarbejdere i gang i løbet af weekenden. Det var en god blanding af unge og ældre, og jeg er så stolt af vores medarbejdere. De er ganske simpelt bare seje!” siger Ole Skjerbæk Madsen. 

Fire daglige meditationer 
Som noget nyt lavede I Mesterens Lys fire daglige meditationer i et særskilt rum, og der var pæn tilslutning til meditationerne. ”Det var rigtig fantastisk at have det rum til meditationer. Det var indrettet med et alter og føltes som et roligt, fredfyldt sted midt i en hektisk messe,” fortæller Ole Skjerbæk Madsen.
  ”Og vi fik også god respons på meditationerne. En af deltagerne, som vi har bedt med før, fortalte, at hun tidligere kun havde kunnet mærke Jesus på ’energi-planet’, men gennem meditationen fik hun en personlig relation til Jesus. Den slags tilbagemeldinger er jo fantastiske, for det er netop derfor, vi er der,” siger Ole Skjerbæk Madsen.
  ”Når vi er med på alternativmesserne bruger vi det sprog, der er på messerne for at komme på talefod med de åndeligt nysgerrige. Men det betyder ikke, at vi går på kompromis. Det handler om at vise dem hen til Kristus."

Bottom