Aktuelt

Vi er trådt ind i kirkeårets fastetid, der varer 40 dage og slutter ved påsketid. Men hvad er faste, og hvad er det godt for?

Areopagos' missionspræst Ole Skjerbæk Madsen er blevet kåret til "Årets Teolog" af Menighedsfakultetet 

Mange gæster udtrykte glæde over, at Areopagos igen i år var med på den store alternativmesse ”Mystikkens Univers”, hvor der blev bedt med over 300 gæster

I et videointerview med Gaia TV fortæller Ole Skjerbæk Madsen om I Mesterens Lys og om deres arbejde på alternativmesserne

I den første weekend i februar havde I Mesterens Lys og Areopagos en dejlig weekend på Krop-Sind-Ånd-messe på Frederiksberg

Areopagos og I Mesterens Lys oplevede stor interesse fra åndeligt nysgerrige mennesker på årets største alternativmesse

Det var en sand festdag, da I Mesterens Lys fejrede sit 20 års-jubilæum den 30. maj 2015

Her kan du læse et interview med Ole Skjerbæk Madsen i anledningen af I Mesterens Lys' 20 års-jubilæum i maj 2015. 

Folk som legger hendene på skuldrene til hverandre (i forbønn), hvor de ber for hverandre.

I februar og marts deltog Areopagos på alternativmesser i København, Odense og Aalborg. Det blev 3 dejlige weekender med mange besøgende.

Den 25. februar starter vores nye online-kursus "Kristen blandt åndeligt nysgerrige". Her kan du se en lille forsmag på, hvad kurset handler om.

Den 19. januar kan du komme med til et foredrag i Helligaandshuset i København med den irske forsker og retræteleder Stefan Reynolds

Hele syv procent af messegæsterne benyttede sig af Areopagos' tilbud om forbøn eller samtale på årets største alternativmesse.

Lørdag den 8. november er Areopagos medarrangør af en workshop i København om Christfulness ved præst Lene Skovmark og kropsterapeut Elena Radef.

Tag med til Christfulness-meditationer i København til november. 

Har du lyst til at hjælpe til på årets største alternativmesse? 

Kunstverk av Leon Berkowitz , pendant green 1977.

Hva er egentlig religiøs mystikk? Aropagosprest Tore Laugerud forteller om sine egne åndelige erfaringer, om skadelig åndelighet og hva han lærer av buddhismen. 

Der er stadig længe til september, men sæt allerede nu kryds i din kalender fredag den 12. september, så du ikke går glip af et spændende besøg fra den skotske "hellige ø", Iona!

Lørdag den 10. maj kan du komme med på et spændende kursus under titlen "Christfulness - visionen om et helbredende fællesskab" i Nordjylland.

Mandag den 12. maj kan du deltage i en Christfulness-aften med foredrag og øvelser i Herning! 

Hvis du gerne vil lade din krop være en naturlig del af dit trosliv, så er Bøn i Bevægelse måske noget for dig.

Bottom