Medlemsrejse til Kina i september

Kom med til genåbning af kulturcenteret TCG Nordica og få fantastiske kultur- og naturoplevelser

Nordicas logo sees nå på banneret på bygget. Her skal kultursenteret videreføre arbeidet og utvikle nye initiativer. Foto: Grethe Raddum.

Genåbning af TCG Nordica

Kunst- og kulturcenteret TCG Nordica i Kunming i det sydlige Kina flytter dette forår ind i en ny bygning i en anden bydel. Den 21.september 2019 fejres genåbningen med flere festdage.

Areopagos har samarbejdet med TCG Nordica siden centerets start i 2000. Kulturcenteret har oplevet mange udfordringer, men med stort hjerte og vilje er arbejdet fortsat, og genåbningen fortjener fest og fejring.

Derfor arrangerer Areopagos en medlemstur til Kunming den 18.-27. september 2019!

Åbningsprogrammet byder på kinesisk og skandinavisk kunst, musik og dans, og musikere og kunstnere fra Kina og Skandinavien kommer til at optræde sammen under åbningsfestlighederne. 

Mangfoldige natur- og kulturoplevelser 

Rejsen byder på mangfoldige natur- og kulturoplevelser, for udover at følge åbningsprogrammet vil vi også udforske Kunming, som er en by med ca. 7 mio. indbyggere i et frodigt bjergklima 1900 meter over havet.

Provinsen Yunnan er kendt for sin smukke natur og mange minoritetsfolk, og vi møder miaofolket i deres landsby halvanden times kørsel udenfor byen.

Vi kommer også til at gå i Western Hills, hvor stien, som blev lavet for flere hundrede år siden af taoistmunke, snor sig ind og ud af bjerget.
Vi vil besøge markeder og spise dejlig, kinesisk mad, og på vejen hjem får vi nogle timer i Beijing, hvor vi besøger Den Himmelske Freds Plads og spiser Pekingand. 

DAGSPROGRAM

Onsdag 18.9. Afrejse fra København til Oslo, hvor vi mødes med de norske rejsedeltagere, og senere afrejse Oslo-Kunming

Torsdag 19.9. Ankomst KunmingIndlogering på hotel. Middag.

Fredag 20.9. Sightseeing i KunmingVi besøger Danyun Fair Trade Cooperation som arbejder i Kunming med bæredygtig udvikling i landsbyer i Yunnan. 

Lørdag 21.9. OFFICIEL ÅBNING AF TCG NORDICA: Åbningsprogram og udstilling. 

Søndag 22.9. Gudstjeneste i Tre-selv kirke: Vi hører om kirken i Kina i dag. Besøge Green Lake og opleve en kinesisk søndag i byen. Program på TCG Nordica.

Dansere på TCG Nordica i en tidligere forestilling. Foto: Tone Leksbø Walgermo

Mandag 23.9. Introduktion til TCG Nordica: Møde Nordicas ansatte og program og frivillige. Introduktion til kalligrafi. Vi forsøger os selv med penslen.

.

.

.

Tirsdag 24.9. "Western Hills": Vi følger vejen ind og ud af bjerghuler, som daoistiske munke lavede for hundredvis af år siden. Om aftenen ser vi forestillingen "Amazing Yunnan" med musik og dans fra mange folkeslag, inspireret af buddhisme og folketro.

Onsdag 25.9. Besøg hos miaofolket: Vi rejser op til en landsby, hvor minoritetsfolket Miao bor. Miaofolket er kendt som specielt dygtige sangere.

Torsdag 26.9. Rejse til Beijing: Besøge Den Himmelske Freds Plads og spise "Pekingand" på restaurant inden afrejse mod Oslo og København sent på aftenen.

Fredag 27.8. Ankomst til Oslo. Fly videre til København for danskere. 

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Grethe Raddum og Hilda Kristine Hanssen tager med som rejseledere fra Norge.

Både gamle og nye medlemmer er meget velkomne!

Tilmelding og betaling

Pris pr. person inkl. fly Kbh-Oslo-Kunming t/r, flyskatter, overnatning, fuld pension, indgangsbilletter og lokal transport:

  • dobbeltværelse med dobbelt- eller enkeltsenge (du må selv aftale at dele værelse med nogen): 12.622 kr.
  • enkeltværelse: 13.784 kr.

Tilmelding inden 1.juni 2019 til Inga Provstgaard Mogensen på ipm@areopagos.dk 

Du regnes som tilmeldt, når du har betalt depositum på 2000 kr.

Andet praktisk:

  • Deltagelse forudsætter betalt medlemsafgift for 2019 på kr. 100. Du kan indmelde dig i Areopagos her!
  • Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst og have mindst én dobbeltside ledig. Hvis du ikke rejser med dansk pas, må du selv tjekke visumregler til Kina for dit statsborgerskab. 
  • Alle deltagere skal kunne håndtere deres egen bagage og kunne rejse uden assistance undervejs. Specielle behov skal oplyses ved tilmelding.

Herunder på det vedhæftede dokument kan du finde mere info (på norsk) om rejsebetingelser og praktiske forberedelser. Bemærk, at priserne i dokumentet er i norske kroner. De danske priser ses her foroven på siden og inkluderer også flyrejse København-Oslo. Flytiderne fra København til Oslo bliver tilføjet senere. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Inga Provstgaard Mogensen på ipm@areopagos.dk eller 28 63 39 17.

Bottom