Unge volontører til Kunming

Brænder du for kunst, sprog eller diakoni? Så har du en fantastisk mulighed for at blive volontør på TCG Nordica i Kunming!

TCG Nordica er en café og et anerkendt kulturcenter, hvor kinesisk og vestlig kultur mødes. Centret ligger i millionbyen Kunming i det sydlige Kina. 

På caféen arrangeres koncerter, forestillinger, udstillinger, film- og litteraturaftener. Det er et sted, hvor mennesker mødes og bliver udfordret til refleksion over livs- og menneskesyn udtrykt gennem forskellige former for kunst.

TCG Nordica har skandinaviske volontører, og Areopagos udsender årligt 2 volontører til centret. Som volontør hos TCG Nordica kan man vælge mellem tre forskellige volontør-spor:

Et kunst/kultur-spor
Et sprogspor
Et diakonispor  

Du er:

  • interesseret i kunst, sprog eller diakoni (læs ovenstående beskrivelser)
  • kirkeligt engageret
  • social og selvstændig
  • mellem 19 og 23 år

Dette volontørjob passer perfekt til dig, der ønsker at få erfaring inden for kultur- og religionsmøde i tværkulturelle omgivelser! 

Areopagos dækker flybillet, visum, logi, samt rejseudgifter i forbindelse med opstartskursus. Du betaler vaccinationer, kost og udgifter til fritidsaktiviteter og eventuelle andre rejser. Vores erfaring er, at man har brug for omkring 25.000 kr. til dækning af egne udgifter.

 

Gammel kinesisk mann sitter på stol foran "Apollo"-reklame med bilde av ung kvinne.

Foto: Privat

I øjeblikket mangler vi ikke volontører, men det gør vi jævnligt, så du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder! 

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Areopagos' projektleder Dorthe Davidsen Langås på ddl@areopagos.dk eller på 30 27 50 37.

Du er også meget velkommen til at kontakte volontør Emma Kastberg, hvis du vil vide mere. Du kan fange hende på emmakastberg97@gmail.com

Du kan også læse mere om TCG Nordica her! 

Her kan du læse den nuværende volontør, Emma Kastbergs, blog om livet på TCG Nordica! 

Herunder er et par dokumenter, som du bedes udfylde, hvis du ønsker at søge volontørjobbet. 

Bottom