Areopagos er grøn

Areopagos er blevet godkendt som "Grøn Kirkelig Organisation", hvilket indebærer, at vi overholder en række regler i forhold til miljø og klima

Det er meget vigtigt at passe på miljøet og kæmpe for et bedre klima. Derfor glæder Areopagos sig også over, at vi har fået så meget fokus på netop dét emne, at vi er blevet godkendt som "Grøn Kirkelig Organisation".

Det indebærer, at vi overholder en række regler i forhold til f.eks. affaldssortering, batterier, vandforbrug, madspild m.v.

Vi har også betalt CO2-kompensation for de flyrejser, som vi har foretaget i løbet af 2016. Beløbet er blevet brugt til at betale for 40 træer i Cambodja. Den lokale befolkning har udvalgt træerne og de kan benytte træernes frugter til salg eller spise, blade til kompost og smågrene til komfuret, mens træerne vokser. De garanterer også, sammen med den lokale kommune, at træerne står i mindst 20 år. 

Vi glæder os over at være blevet godkendt som Grøn Kirkelig Organisation og vil fortsat have fokus på miljø og klima. Det er projektet Grøn Kirke, som står for godkendelsen. De arbejder på at øge kirker og kirkelige organisationers fokus på miljø og klima.

Du kan læse mere om Grøn Kirke her! 

Bottom