Tillykke til årets teolog

Areopagos' missionspræst Ole Skjerbæk Madsen er blevet kåret til "Årets Teolog" af Menighedsfakultetet 

Den sidste fredag i november blev Ole Skjerbæk Madsen overrasket med besøg fra Menighedsfakultetet i Aarhus. Anledningen til surprise-besøget var, at Menighedsfakultetet har udnævnt Ole Skjerbæk Madsen til "Årets Teolog".

Prisen uddeles årligt til en teolog, som har gjort en særlig og ekstraordinær indsats for teologi og kirke. Og bestyrelsesformand Jørgen Jørgensen forklarer her, hvorfor valget af "Årets Teolog" i år faldt på Ole Skjerbæk Madsen:

"Mange af teologerne, der har læst helt eller delvist på Menighedsfakultetet, står i opgaver i kirken, de fleste som præster. Her møder vi mennesker af alle slags og er ofte ude i møder med anderledes tænkende mennesker, hvor specialviden er ønskelig. I den situation glæder vi os rigtig meget over, at der er nogle, der specialiserer sig og på hele kirkens vegne tager en tjeneste på sig, der er yderst perspektivrig. Det har Ole Skjerbæk Madsen gjort, når vi taler om at formidle evangeliet og kristen tankegang til mennesker i miljøer inspireret af nyreligiøsitet og fremmede religioner. Mange gange henviser vi til ham, og lige så mange gange lader vi os inspirere af det, han har sagt, skrevet og gjort. Uden ham og hans indsats ville vi mangle den røst."

Stort tillykke til Ole Skjerbæk Madsen! 

Bottom