Folk som legger hendene på skuldrene til hverandre (i forbønn), hvor de ber for hverandre.

3 rigtig gode forårsmesser

I februar og marts deltog Areopagos på alternativmesser i København, Odense og Aalborg. Det blev 3 dejlige weekender med mange besøgende.

Henover vinteren og foråret foregår der altid flere forskellige alternativmesser rundt omkring i Danmark. I år var ingen undtagelse, og i løbet af februar og marts myldrede tusindvis af danskere til helsemesser og Krop-Sind-Ånd-messer i København, Odense og Aalborg. 

Traditionen tro var Areopagos og I Mesterens Lys også med på messerne med en stand, hvor vi tilbød samtaler, forbøn, forskelligt læsestof og mulighed for at sætte sig ned og nyde en kop gratis kaffe midt i messernes virvar af mennesker og tilbud.

Helbredelser i København
Årets første messe var i København, og Areopagos' missionspræst Ole Skjerbæk Madsen fortæller, at Areopaogs oplevede en af de bedste messer, idet over 500 personer benyttede sig af vores tilbud om førbøn og samtale – heraf var der ikke mindre end 50 af udstillerne fra andre stande, som ønskede forbøn.

"Jeg ser med stor glæde tilbage på messen i Falconercentret. Det er overvældende, at så mange besøgende og så mange af udstillerne fra de andre stande viser os den tillid at modtage vor forbøn og indgå i dybe samtaler. Mest af alt oplever vi, at mennesker gennem forbønnen får et møde med Jesus Kristus eller med Gud som den omsorgsfulde Far. Som en ekstra 'bonus' var der flere fysiske helbredelser. En udstiller, som havde ondt i benene og forventede en hård messe, gik smertefri fra standen. En anden rejste sig fra stolen efter bønnen om en heling af hjertet og konstaterede, at Gud havde fjernet hendes rygsmerter – selvom det ikke var derfor hun var kommet til forbøn," fortæller Ole Skjerbæk Madsen.

Fabelagtig lørdag i Odense
Et par uger efter var der alternativmesse i Odense, og også her var der rigtig mange, som takkede ja til Areopagos-standens tilbud om forbøn eller samtaler. 
  "Især lørdagen var fabelagtig! Vi havde små 100 mennesker til forbøn, og det er rigtig mange i forhold til messens størrelse. Det var helt usædvanligt," siger Ole Skjerbæk Madsen.
  "Og så var det skønt at opleve, at vi havde mange unge frivillige med på standen i Odense. De havde en iver og en umiddelbarhed og var rigtig gode til at hive fat i folk. Det var meget opmuntrende at se de nye være i funktion! Det mix af unge og mere modne frivillige var rigtig godt."  

Årets hyggeligste messe
Den tredje forårsmesse foregik i Aalborg, hvor godt 200 mennesker tog imod Areopagos' tilbud, og missionspræsten fremhæver især forholdet til de andre udstillere i Aalborg som noget særligt.
  "Messen i Aalborg er årets hyggeligste messe. Der er knap så mange messegæster i Aalborg - måske 5.000, men det betyder så til gengæld, at der er tid til at snakke med de andre udstillere. Vi havde rigtig mange gode snakke, og vi oplevede at blive brugt til sjælesorg af udstillere, som havde personlige problemer. Det var ret bevægende at opleve. Man bliver berørt på en positiv måde af, at de viser den tillid og åbner op for de svære ting i deres liv," siger Ole Skjerbæk Madsen.

Forskellige landsdele
Når han ser tilbage på forårets messer, hæfter han sig især ved forskellene på de tre messer - og ikke mindst på messegæsterne.
  "Det er interessant at opleve forskellene på landsdelene. Københavnerne skal prøve det hele. De er nysgerrige og eksperimenterende. I Odense er det anderledes, for de kigger meget på de forskellige ting, men engagerer sig knap så meget. Og så er der Aalborg, hvor gæsterne er undersøgende på en anden måde. De tager striben af foredrag og når næsten ikke ned i selve salen. Så når de vælger at bruge vores tilbud, er det ikke overfladisk. De har et ønske om at gå i dybden," siger Ole Skjerbæk Madsen.

Han understreger, at det giver stor mening at deltage på alle alternativmesserne.
  "Det betyder rigtig meget at være med. Vi oplever nogle utroligt gode og rørende oplevelser, når vi beder for og taler med messegæsterne. Og i år var det rigtig opmuntrende at se så mange unge frivillige være med på standene." 

Bottom