Foredragstilbud

Hos Areopagos har vi personer med stor viden inden for en række vigtige områder, og vi deler gerne ud af vores viden ved at komme på besøg og holde et foredrag. Herunder kan du se en liste over de foredrag, som vi tilbyder. 

Kirkens møde med den nye åndelighed

Menneskers optaget af åndelige spørgsmål og åndelige fænomener boomer i disse år. Religion og spiritualitet er ikke længere tabu. Nogle skræmmes af overnaturlige hændelser, andre oplever nye dimensioner lukke sig op, en ny bevidsthed og finder et åndeligt formål for deres liv. Hvorfor går store dele af denne åndelige opvågnen kirkens dør forbi? Hvordan skal kristne forholde sig til de åndelige fænomener og spirituelle erfaringer og metoder?

Kan kristne finde en måde at være til stede på i de nye åndelige miljøer?

Foredragsholder: Ole Skjerbæk Madsen

Pris: 5000 kr. + transport/rejseudgifter. Beløbet går til vores arbejde med I Mesterens Lys.  

***

Kirkens helbredende tjeneste i mødet med den nye åndelighed

Foredraget vil beskrive forskellige aspekter af kirkens helbredende tjeneste, herunder den sakramentale og den karismatiske dimension. Helbredelse eller heling beskrives som formidler af evangeliet og et bibelsk funderet menneskesyn og gudsforståelse ind i et nyåndeligt univers. Deltagerne vil introduceres til forbønnens praktik på områder som heling af hjertet, bøn om helbredelse og velsignelse.

Foredragsholder: Ole Skjerbæk Madsen

Pris: 5000 kr. + transport/rejseudgifter. Beløbet går til vores arbejde med I Mesterens Lys.  

***

Christfulness

Christfulness handler om opmærksomt og ikke-dømmende nærvær i verden, om rette menneskelige relationer. Christfulness kan beskrives som at være fyldt eller mættet af Kristus, omgivet og helt gennemtrængt af Kristus. Christfulness er virkeliggjort i Kristi liv. Ole Skjerbæk Madsen vil berøre forholdet mellem kristen trospraksis og Mindfulness og gennemgå 4 aspekter af Christfulness under overskrifterne:

Kristus med mig, 
Kristus i mig,
Kristus i dig
Jeg/vi i Kristus

Undervejs vil vi afprøve forskellige former for praksis og slutte med en stor Christfulness-meditation.
Foredragsholder: Ole Skjerbæk Madsen

Pris: 5000 kr. + transport/rejseudgifter. Beløbet går til vores arbejde med I Mesterens Lys.  

***

Foredragsholderne er:

Ole Skjerbæk Madsen,
missionspræst i Areopagos og leder af I Mesterens Lys, som arbejder med at bygge bro mellem nyåndeligheden og kirken. Kontakt ham på osm@areopagos.dk eller på 38 38 49 16.

Lars Mollerup-Degn,
landsleder og dialogsekretær i Areopagos. Lars har en bred viden og erfaring omkring buddhisme og kinesiske forhold. Kontakt ham på lmd@areopagos.dk eller på 38 38 49 11. 

Bottom