Kinafokus-dag og nyt Heart-Bridge-arbejde

Arbejdet blandt kinesere i Danmark fortsætter og vokser støt og roligt - nu også i Odense

Der bor nu mere end 12.000 kinesere i Danmark, og gennem de sidste mange år har Areopagos været engageret i at skabe kontakt og venskaber mellem danskere og kinesere. Og det arbejde har der også været godt gang i i løbet af 2015! 

Vi støtter fortsat den dansk-kinesiske venskabsforening, Heart-Bridge, som laver forskellige arrangementer, foredrag og udflugter for danskere og kinesere i København. Og i slutningen af 2015 blev det besluttet, at der nu også bliver startet Heart-Bridge-arbejde i Odense, hvor der også bor mange kinesere. 

Derudover holdt Areopagos i september den årlige Kinafokus-dag i Aarhus, hvor rigtig mange Kinavenner dukkede op og deltog i en inspirerende dag, som blandt andet bød på et foredrag om, hvordan det er at være taiwaneser i Danmark. 

Der var også et indlæg ved den tidligere seniorvolontør Erik Bitsch, der var lækker kinesisk buffet, og der var en spændende historisk fortælling om, hvordan det lykkedes 34 danske missionærer og 18 børn at trænge igennem de kinesiske krigsfronter ud i det frie Kina for derefter at rejse den lange vej hjem. 

Mange deltagere har udtrykt begejstring for dagen, og vi glæder os allerede til næste års Kinafokus-dag i september 2016. 

Bottom