BiB fortsætter sin succes

I løbet af 2015 har Bøn i Bevægelse haft vokseværk, og der er startet en ny lederuddannelse og online-samlinger

Bøn i Bevægelse er en meditationspraksis, som har fokus på at få kroppen med ind i bønnen, så vi opdager, at krop, sjæl og ånd er smukt forbundet. 

Da vi startede med at holde Bøn i Bevægelse-aftener i 2014, var der en enkelt BiB-gruppe i København. Men i løbet af 2014 og 15 har Bøn i Bevægelse i dén grad haft vokseværk! Ved udgangen af 2015 er der nu grupper i Aalborg, Aarhus, Silkeborg, Odense, Svendborg, Herlev og to steder i København. 

Vi oplever, at rigtig mange mennesker hele tiden opdager - og bliver glade for - Bøn i Bevægelse, og at de derigennem også får en naturlig indgang til Areopagos. 

I starten var det Øyvind Borgsø, som stod for aftnerne, men efterhånden som der er blevet flere og flere grupper, har vi fået behov for flere ledere. Derfor har Bøn i Bevægelse lavet sin egen lederuddannelse, så frivillige kommer i gang som BiB-ledere og kan stå for aftnerne rundt omkring i landet. 

Samtidig har vi startet en online-udgave af Bøn i Bevægelse, hvor man hver mandag aften kan deltage i online-samlinger med Bøn i Bevægelse. Det foregår lidt ligesom at følge en fitnessinstruktion på dvd, og man betaler for at følge forløbet i 2 måneder ad gangen. 

I løbet af 2015 blev der også udgivet en bog om Bøn i Bevægelse med tilhørende dvd, så man kan lave øvelserne derhjemme. 

Læs mere om Bøn i Bevægelse her! 

Bottom