Ta' imod det hellige i det almindelige

Gjern ved Silkeborg, 2 juni 15:30 - 2 juni 23:00

Vi søger Gud og håber at se et glimt. Men hvad hvis nu han er allerede er helt tæt på os? I mødet med vores nabo, midt under aftensmaden – ja, rundt om og i os hele tiden?

Vi vil denne aften i skønheden i bofællesskabet Åhaven i Gjern sætte fokus på at opdage og tage imod Gud, der er hos os. Vi vil spise sammen i fælleskab, vi vil tale sammen og dele af vores erfaringer. Vi vil synge, danse og bede sammen. Vi vil sammen praktisere og øve os i at finde Ham i det, der sker og er rundt om os.

Aftenen foregår lørdag den 2. juni 2018 kl. 16.30-23. 

Program:

16.30 – 17.00: Drysse ind på bofællesskabets adresse: Åhaven, Ejnar Nielsens Vej 15, 8883 Gjern

17.00 – 19.00: Spis, drik og vær glad, siger prædikeren. Vi laver mad sammen om bålet og nyder smagen og fællesskabet. Bagefter rydder vi op sammen.

19.00 – 20.00: Vi deler tanker med hinanden om emnet:  Ta´ imod det hellige i det almindelige. Dem, der var på Korsvei i Norge kan måske dele lidt om, hvad de sidder tilbage med om emnet  ”Ta´ imod”. Man er også velkommen ti l at komme med små oplæg på 5 minutter. F. eks. Vil Peter Nymann Eriksen holder et oplæg om bofællesskabet Åhaven. Har du lyst til det, så ”kryds af” i din tilmelding nedenfor.

20.00 – 23.00: Vi vil synge korsvejssange, lave Bøn i Bevægelse, lytte til Mette og Peter synge, og Susanne vil lede os i ”klezmerdans”, og hvad vi nu ellers føler os inspireret til.

Vi vil også få en kop kaffe og the og spise lidt godt sammen. Ta´ gerne noget med du har lyst til, at vi andre skal smage. Det behøver ikke at være meget. Har du lyst til at tage lidt frugt, kage eller andet godt med til kaffen/theen, så kryds gerne af under tilmeldingen.

Spiller du på et instrument, vil vi glæder os over, at du tager det med og spiller sammen med de andre i forbindelse med sangene.

Meld dig til på linket nedenfor - og så glæder vi os til at være sammen om at ”Leve Enklere, Søge Jesus Kristus, Bygge fællesskab og Fremme retfærdighed”.

Velkommen til os alle!

Arrangører:
Korsvej og Areopagos

Tilmelding til Ta' imod det hellige i det almindelige

 

Bottom