Vil du lære kinesere at kende?

Hvis du har lyst til at lære herboende kinesere at kende, kan du få besøg af en lille gruppe til et hyggeligt aftensmåltid. 

Mange kinesere bor i Danmark i årevis uden at blive inviteret hjem til en dansk familie. Det vil Kinafokus og Heart-Bridge gerne være med til at ændre på.

  ”Det er en stor oplevelse for mange kinesere at besøge en dansk familie. Det er spændende at opleve maden og indretningen, og det er interessant og meget positivt at få lov til at komme ’under huden’ på danskerne,” siger Winnie Ho, som er præst og rådgiver for Heart-Bridge.

  ”Derfor arrangerer vi besøg hos danskere i Københavnsområdet, som har lyst til at få besøg af en lille gruppe kinesere, og vi har meget gode erfaringer med den slags besøg. Både værter og besøgende plejer at glæde sig over den mulighed for at lære hinanden og hinandens kultur bedre at kende.”

Besøgene foregår den 3. lørdag i måneden, hvor små grupper af kinesere besøger danske hjem, nyder et måltid mad og får en hyggelig snak omkring forskelle, ligheder, mad eller hvad der nu lige falder gruppen ind. 

Har du lyst til at få besøg af en lille gruppe kinesere i dit eget hjem?

Så må du meget gerne kontakte Kinafokus' netværkskoordinator Jørgen Nørgaard Pedersen på kinafokus@areopagos.dk eller på tlf. 40 17 47 20. 

Bottom