Bøn i Bevægelse i Odder

Odder, 27 nov 20:00 - 27 nov 21:30

I løbet af sensommeren og efteråret kan du opleve "Bøn i Bevægelse" i Aalborg, Aarhus, Silkeborg, Odder, Odense, Svendborg, Herlev og København. 

"Bøn i Bevægelse er bøn, hvor hele ’mig’ med krop, sjæl og ånd er til stede. Hvor jeg ikke skal nogen steder hen. Hvor jeg bare er hjemme hos mig selv og hjemme hos Gud.”

(Dorthe, deltager ved Bøn i Bevægelse)

 ***
Bøn i Bevægelse er en meditationspraksis, som hjælper dig til at lade Gud puste nyt liv i dig og give dig fred. Den viser, hvordan kroppen kan hjælpe dig med at falde til ro og lede dig ind i bønnens landskab.

Bøn i Bevægelse er for dig, som ønsker at lade kroppen være en naturlig del af troslivet. Og for dig, som praktiserer mindfulness, Qigong, yoga eller en anden kropspraksis og ønsker hjælp til at inkludere Gud i denne. Her inviteres du til at omfavne, at krop, sjæl og ånd er smukt forenet. 

Aftnerne bliver ledt af meditationskonsulent i Areopagos Øyvind Borgsø og består af en time med øvelser, lidt teori og en smag af stilhed. Derefter åbner vi for hyggeligt samvær. Der bliver en sammenhæng mellem aftnerne, men det er også muligt at være med en enkelt aften.

Prisen er 50,- kr. per gang. Man bedes medbringe penge til kontant betaling, da vi ikke har mulighed for at tage imod betalingskort.

Medlemmer af Areopagos kan deltage gratis. Benyt indmeldelsesblanketten her, hvis du ønsker at melde dig ind i Areopagos (det koster kun 100 kr. årligt og 50 kr. for studerende).

Du kan se datoer og adresser her!

Odder Frimenighed, Randlevvej 5, Cafe R5, 8300 Odder

Bottom