Areopagos' Sommerfestival

Norge, 2 juli 15:00 - 5 juli 14:00

Velkommen til Sommerfestival i Norge

Årets Areopagosfestival bliver holdt den 2.-5. juli 2020 på Norefjell Ski&Spa cirka en times kørsel fra Oslo 

Årets sommerfestival bliver igen på Norefjell Ski&Spa, som tilbyder aktiviteter for alle. I tillæg til festivalprogrammet giver hotellet og området muligheder som kanosejlads, klatrevæg, swimmingpool, udendørsbadning og fjeldture.

Temaet for festivalen er "Gi håpet rom" - eller oversat til dansk "Giv plads til håbet"             

Hvordan kan vi leve med håb i en vanskelig verden? Er der noget, som bærer, når tingene brister? Hvor henter vi styrke til at rejse os, når livet tynger os ned?

Areopagos' Sommerfestival 2020 ønsker at tage vores erfaringer alvorligt. Vi lytter til kunstnere, filosofer og mennesker med livserfaring, som fortæller om deres veje gennem livet. Sammen vil vi lede efter håb, som holder – et eller andet sted mellem lammende pessimisme og naiv "glad-kristendom".

Om programmet:

Torsdag aften inviterer vi til koncerten «Take my mother home» med sangeren Kristin Asbjørnsen, forfatteren Hanne Ørstavik og guitaristen Olav Torget. Ørstavik læser stilfærdige tekster, og Asbjørnsen synger kraftfulde spirituals, og sammen skaber kunstnerne et fælles rum for længsler og erkendelser om det at bære og blive båret, det at holde og blive holdt – og at komme hjem. 

Når det gælder foredrag, værksteder, scenesamtaler m.v. begynder vi at få gode navne på plads. Forfatter og teologiprofessor Notto R. Thelle, som er aktuel med bogen Stillheten og skriket (2019) og Hans Herlof Grelland, professor emeritus i kvantekemi og med universitetslektorkompetence i filosofi, skal have en af hovedsamtalerne på festivalen.

Vi glæder os til at møde gamle og nye festivaldeltagere!

Mere information og tilmelding vil kunne findes her i løbet af de kommende måneder! 

Bottom