Velkommen til Emmaus-mødet

Til november har du mulighed for at komme med til Emmaus-mødet i Haslev med temaet "De store fortællinger og den store stilhed"

"Hvis vi vil forandre verden, må vi gå tilbage til en tid, hvor man samledes omkring bålet for at høre og fortælle historier." 

Med dette citat fra den brasilianske forfatter Paolo Coelho byder Galleri Emmaus i Haslev velkommen til årets Emmaus-møde i den sidste weekend i november. Temaet for weekenden er ”De store historier og den store stilhed”, og i løbet af weekenden vil der være fokus på at blive udfordret, inspireret og på at finde stilhed.  

Emmaus-mødet kan ses som en slags tre-dages detox-kur. Fredag er mødets konferencedel, hvor deltagerne udfordres af interessante oplæg, blandt andet fra teaterchef Jon Stephensen, som holder et oplæg under temaet ”Vi har brug for noget, der er større end os selv”. Lørdag og søndag er der skruet ned for foredragene, men skruet op for workshops, musik, bål i haven og en afsluttende gudstjeneste.  

Weekenden er arrangeret af Areopagos, Galleri Emmaus og Haslev Kirke i samarbejde med Roskilde Stift og Lolland-Falsters Stift. 

Her kan du se hele programmet (PDF)! 

 

 

Bottom