Er du god til WordPress eller So-Me-markedsføring?

Så er det muligvis dig, Areopagos har brug for til to vigtige projekter

Her kan du læse mere om de to projekter:

OPBYGNING AF HJEMMESIDE I WORDPRESS
Areopagos har brug for hjælp til opbygning af avanceret hjemmeside i WordPress. Den skal kunne kombinere flere forskellige undersider, så de både fremstår fælles og som selvstændige sider for forskellige arbejdsgrene.

Der skal også integreres online-kursus-plugins, web-tv, abonnementbetalinger, shop m.m. Noget har vi i forvejen og skal bare have det integreret med hinanden, andet skal bygges op fra bunden.

Er du en haj til WordPress, og kunne du tænke dig at hjælpe med det? Evt. som et studiejob? Så skriv gerne til Lars Mollerup-Degn på lmd@areopagos.dk

***

STUDENTERJOB MED STORT ANSVAR
Online-marketing af www.trospraksis.tv

Vi søger en person, der kan tage ansvaret for promovering og abonnementssalg af www.trospraksis.tv. Du skal have kendskab til So-Me-markedsføring, kunne skabe trafik på siden og udvikle effektive kampagner, der får de besøgende til at lade sig registrere og prøve produktet af. Du vil have ansvaret både for at udvikle forretningsmodellen og udtænke kampagnerne, så de ikke modarbejder hjemmesidens brand og intention, og at føre dem ud i livet.

Du vil referere direkte til ledelsesgruppen for trospraksis.tv i de overordnede spørgsmål og til Areopagos’ landsleder i de praktiske daglige spørgsmål, som måtte opstå undervejs.

Vi forestiller os et studenterjob på 10-15 timer ugentligt. Send ansøgning med præsentation af dine tanker om opgaven og beskrivelse af dine kvalifikationer til landsleder Lars Mollerup-Degn på lmd@areopagos.dk senest den 25. april.

Bottom