Vil du på retræteferie i Hong Kong?

I Ascension House har du alle muligheder for at få en ferie, som både indeholder afslapning, kultur og retræte. Og du kan tage afsted sammen med familie, venner eller menighed

Kunne du tænke dig at opleve Hong Kong på en anderledes måde? Så bør du overveje at tage en retræteferie i gæstehuset Ascension House på det kristne dialog-og retrætecenter Tao Fong Shan i Hong Kong.

Areopagos udsender skandinaviske volontører som værter til Ascension House, og de sørger for, at der er plads til refleksion, stilhed og fællesskab.

Der er et væld af muligheder for både ferie og retræteliv - alt lige fra vandreture, tempelbesøg, spændende madoplevelser, shopping og kulturmøder til deltagelse i de daglige tidebønner i det imponerende Christ Temple på Tao Fong Shan.
Der er også messer i Lotuskrypten og mulighed for at meditere i en labyrint.

Der kan bo en gruppe på op til 10 gæster med mulighed for ekstra værelser i en anden bygning. Så du kan tage til Hong Kong sammen med din familie, vennegruppe, kirkefællesskab eller lignende.

Og så er det endda billigt! Priserne starter fra omkring 160 danske kroner pr. person pr. overnatning.

Du kan finde mere information på Ascension House's hjemmeside, på stedets Airbnb-side eller ved at sende en mail til ascensionhousehk@gmail.com

Velkommen til Ascension House!

Bottom