Lutheran Theological Seminary

Lutheran Theological Seminary (LTS) ligger på samme bjerg som Tao Fong Shan (TFS), og de er tætte samarbejdspartnere. 

LTS blev oprettet i Kina i 1913 og flyttede til Hong Kong i 1948. I 2013 fejrede seminaret 100 års-jubilæum.

De fleste af de studerende kommer fra Hong Kong og Kina, men også fra andre lande, primært i Asien. LTS er økumenisk og har studerende fra forskellige kirkesamfund.

LTS tilbyder teologistudier på bachelor- og masterniveau. Mastergradsstudiet i diakoni startede i 2011 - som det første i Asien - i samarbejde med Diakonova, Diakonhjemmet og Areopagos. LTS har studenterudveksling med Menighedsfakultetet i Norge. 

Areopagos samarbejder med LTS ved at yde økonomisk støtte til et professorat. Vi tilbyder desuden stipendier til diakoni- og teologistuderende i Hong Kong. 

Besøg Lutheran Thelogical Seminarys hjemmeside.

Du har også mulighed for at støtte de studerende på LTS, som meget ofte er fattige og kun lige præcis har mulighed for at betale for deres studier. Det betyder, at mange af dem i årevis ikke har mulighed for at komme hjem og besøge deres familier, mens de er studerende. Det problem prøver Areopagos i Danmark at hjælpe med via projektet "LTS Friends", som samler penge ind til de fattige studerende på LTS.

Du kan læse mere om LTS Friends her.

Og her kan du læse et interview med Lon Thang fra Myanmar, som fik stor glæde af en gave fra LTS Friends, så han fik mulighed for at komme hjem til sin mors begravelse.  

Bottom