Kvindelig direktør på Tao Fong Shan

I september blev Dr. Tong Wing Sze udnævnt som direktør for det kristne dialog- og retrætecenter Tao Fong Shan i Hong Kong

Hun har fungeret i stillingen som direktør for Tao Fong Shan Christian Center (TFSCC) i et års tid allerede, men den formelle udnævnelse i september gør hende til den første kvinde i en central lederposition i Tao Fong Shans 85-årige historie. Tao Fong Shan var frem til 2010 ejet og drevet af Areopagos, men blev da gjort lokalejet, idet at der blev oprettet en lokal stiftelse.

Wing Sze har en doktorgrad i kirkehistorie. Hun har været præst i Tsung Tsin Mission i Hong Kong, og hun har undervist ved Hong Kong Baptist University. For tiden underviser hun også ved det lutherske seminar på Tao Fong Shan og ved det teologiske fakultetet, som er knyttet til Chung Chi College ved det kinesiske universitetet i Hong Kong (CUHK). Hun sidder i centralbestyrelserne i Hong Kongs kristne institut, Hong Kongs kristne råd og Den kristne konference i Asien. Udnævnelsen af Wing Sze vil således bidrage til at knytte Tao Fong Shan til et bredt kristent og kirkeligt netværk. 

Wing Sze udtrykker overfor Areopagos en fascination over Tao Fong Shan og dets historie.
  "Det er et unikt sted med utrolige ressourcer og muligheder," siger hun. Hun fortsætter: "Vi vil fortsætte med vore afdelinger for Brobygging og dialog, Spiritualitet og Kunst."
  Den nye direktør siger, at hun ser kreativ dialog med mennesker fra forskellige religioner, kulturer og nationaliteter for sig.
"På dette bjerg håber vi at dele vores åndelighed med lokale og internationale gæster."

Den officielle udnævnelse af hende som direktør betyder, at hun nu kan tænke mere langsigtet om arbejdet.
  "Jeg er ivrig efter at følge Guds mission og ønsker alle velkommen til være med os videre på denne fantastiske rejse," siger Wing Sze. 

Bottom